Volkoren pannenkoeken

Volkoren pannenkoeken = genieten en toch een verzadigd gevoel achteraf!


Ingrediënten: 120g volkoren bloem; 50g zelfrijzende bloem; 2 eieren; 350ml halfvolle melk; 1 zakje/koffielepel (vanille)zoetstof; margarine om te bakken

Werkwijze: meng alle bloem en zoetstof (niet zeven!). Roer er met een klopper geleidelijk aan de melk door tot een beslag zonder klonters. Roer er nu de eieren 1 voor 1 door. Bak de pannenkoeken in een antikleefpan.

SMAKELIJK 😋
Lekker met confituur, yoghurt, fruit of (waarom niet) een beetje suiker. 😉

Vergeet niet jullie resultaat te posten op jullie verhaal op instagram en @jouwvoedinginbalans.marijke te taggen! Een dikke merci hiervoor!!

Berichten gemaakt 44

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.