Skip to content
  • Home
  • Over Marijke
  • Adviezen
  • Werkwijze
  • Tarieven
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Tussendoortje
    • Lunch
    • Diner
    • Hapjes
    • Dessert en gebak
  • Contact

Appel met pindakaas

Tussendoortje
22 april 202022 december 2020marijke.demeestere@gmail.com

Een appel eten als tussendoortje en toch verzadigd zijn achteraf?

Snijd de appel in partjes (liefst niet schillen, zo behoud je meer vezels) en dop deze in pindakaas. Wanneer de pindakaas zeer vast is kan je deze wat verdunnen met melk, kort opwarmen en goed roeren.

Valt het op dat ik een pindakaaslover ben? ?

Ideetje van @healthyhabits.celien

foto van Jouw voeding in balans.
appeldiƫtistgezondtussendoortjepindakaas

Post navigation

Next: Ik-heb-niet-veel-tijd/zin-om- te-koken-pasta ? gnocchi met ricotta-tomatensaus en courgetti
Prev: Bananenmuffins
Counter theme by ThemePatio