Pistoletpudding

= broodpudding, maar dan met oude pistolets!

Ingrediƫnten: 300g oudbakken pistolets (of brood, maakt niet uit welke soort!); 550ml halfvolle melk; 75g kristalkorrel zoetstof; 3 eieren; 45g rozijnen; 25g vanillepuddingpoeder; kaneel naar smaak

Werkwijze: Verwarm de melk tot lauwwarm en los er de zoetstof in op. Snijd de pistolets in kleine stukjes, doe de rozijnen bij de pistolets en giet de melk erover. Laat dit wat weken en roer af en toe eens goed. Meng er het ei, de vanillepuddingpoeder en de kaneel onder. Giet in met bakpapier bedekte muffinvormen of in een cakevorm en bak 25 minuten op 175 graden.

Berichten gemaakt 44

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.